Μουσικό Παραμύθι

Εσωτερικός κανονισμός

1. Το Ωράριο λειτουργίας του σχολείου είναι : 7:30π.μ. με 4:30μ.μ. από 1η Σεπτεμβρίου έως 30 Ιουλίου

2.Το σχολείο μένει κλειστό τις επίσημες αργίες και ένα μήνα (25 εργάσιμες ημέρες) το καλοκαίρι (Αύγουστο). Για τις ακριβείς ημερομηνίες το σχολείο ενημερώνει τουλάχιστον 20 μέρες νωρίτερα.

3. Για την ομαλή ένταξη του κάθε παιδιού στην ομάδα κρίνεται απαραίτητη η προσέλευση μέχρι τις 9 πμ. και η αποχώρηση μετά τις 13:30

4. Τα άνετα ρούχα (χωρίς ζώνες, κουμπιά) , ευκολοφόρετα παπούτσια διευκολύνουν την κίνηση των παιδιών , προωθούν την αυτονομία και προστατεύουν από ατυχήματα (κορδόνια, σκουλαρίκια, κρεμαστά).

5. Καθημερινά η τσαντούλα του παιδιού θα πρέπει να έχει μια αλλαξιά(ρούχα- εσώρουχα- κάλτσες), 1 -2 πάνες (αν χρειάζεται), καθώς και ένα παγουράκι που θα επιστρέφει καθημερινά στο σπίτι. Τα παιχνιδάκια μέσα στη τσάντα (εκτός από την περίοδο προσαρμογής) δεν καλύπτουν καμία ανάγκη που δεν έχει μεριμνήσει το σχολείο.

6. Σε περίπτωση που το παιδί κοιμάται στο σχολείο , κρίνεται απαραίτητη η εβδομαδιαία αλλαγή προσωπικών σεντονιών (κάθε Παρασκευή θα επιστρέφονται στο σπίτι)

7. Επίσης για την τήρηση κανόνων υγιεινής κάθε παιδί θα πρέπει να φέρει τις παντοφλίτσες του (τύπου παπουτσιού), που θα τις πάρει πίσω στο τέλος της χρονιάς.

8. Στο σχολείο μας μπορούν να εγγραφούν παιδιά ηλικίας από 12 μηνών έως και 5 ετών. Οι εγγραφές γίνονται καθ΄ όλη τη χρονιά, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.